Ansog online til behandling af hartab

Comments · 15709 Views

De oplysninger, du giver, er omfattet af den samme patient-læge fortrolighed som ved en normal ansigt til ansigt konsultation. Hvis det er medicinsk egnet, vil du modtage din papirrecept med posten.

Ansøg online til behandling af hårtab (Finasteride)

Vi refunderer det fulde beløb, hvis vores praktiserende læger ikke kan behandle dig. Hvad forårsager mandlig skaldethed? Mandlig skaldethed er helt normal og en naturlig effekt af det mandlige kønshormon testosteron. Hvor almindelig er skaldethed hos mænd? 30 % af mænd under 30 og 40 % af mænd i en alder af 35 har en vis grad af hårtab. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er ramt af mandlig skaldethed? Selvom dette er en almindelig, normal og naturlig hormonel effekt, kan nogle mænd finde dette hårtab irriterende. Hvis en mands selvværd påvirkes af dette, kan det være bedst at chatte med deres praktiserende læge eller med en rådgiver, især hvis der er andre problemer, der påvirker ham. Findes der receptpligtige behandlinger til hårtab? Hvis hårtab er den eneste årsag til angst, kan behandling hjælpe. Tag for eksempel hårtabsbehandlingen Propecia Carlpotek (aktiv ingrediens er Finasteride). Selvom det ikke vil genoprette væsentligt hår tabt på grund af mandlig skaldethed, vil det pause eller stoppe yderligere hårtab hos de fleste patienter i det tidsrum, behandlingen tages.

Kan jeg få Propecia i Denmark?

Propecia-mærket er licenseret til salg og er tilgængeligt i Storbritannien og koster over £330 (€420) for en 6-måneders levering, men det er ikke tilgængeligt i Irland i denne form. Den samme aktive ingrediens bruges til at behandle prostataproblemer hos mænd i meget højere doser. Hvor meget vil det koste? CareOnCall tilbyder online-recepter mod hårtab, hvis det er medicinsk sikkert og egnet.

Udgifterne til CareOnCall-konsultationer for hårtab koster €25. Selve Fintrid-medicinen koster omkring €40 for en 6-måneders forsyning, hvor det eneste krav er, at du skal bruge en pilleskærer til at skære pillen i kvarte (og være forsigtig med at håndtere den, før du tager den - især kvinder skal undgå at håndtere den. eventuelle opskårne piller). Dette gør behandlingen meget billigere, end den er tilgængelig i øjeblikket, og den koster lidt over €6 om måneden, en brøkdel af de hundredvis af euro, nogle sælgere opkræver. Hvad er de mulige bivirkninger? Med denne behandling er det vigtigt at nævne, at nogle mænd kan få bivirkninger såsom nedsat libido (sexlyst) og erektil dysfunktion. Kliniske undersøgelser har vist, at disse bivirkninger forekommer hos en lille procentdel af patienterne, og selvom disse normalt er midlertidige, kan de være en årsag til angst for nogle mænd. Der er flere websteder, hvor nogle brugere har udtrykt deres bekymringer over denne behandling og de negative virkninger, den har haft for dem. Uden tvivl om deres vidnesbyrd, har de offentliggjorte kliniske undersøgelser vist, at sådanne negative virkninger forekommer hos et lille antal patienter, som bør stoppe med at bruge behandlingen med det samme, hvis de har disse bivirkninger. Alle klinisk publicerede undersøgelser viser, at disse bivirkninger forsvinder kort efter, at behandlingen er stoppet. Hvad betyder "uden licensbrug" af et lægemiddel? I Irland skal enhver medicin have en licens til dets specificerede anvendelse udstedt af Irish Health Products Regulatory Authority. Nogle lægemidler har dog en terapeutisk virkning uden for deres tilsigtede brug. For eksempel bruges kodein som et kraftfuldt smertestillende middel. Dette er den brug, som den er licenseret til. Det var dog kendt, at kodein også fik tarmen til at blive træg sand og forårsage forstoppelse.

Derfor, når en person led af vandig diarré, blev kodein ordineret til denne terapeutiske virkning, og det er det, der er kendt som en "off-licens"-brug. Hvordan bruger jeg Fintrid Finasteride til hårtab? Din recept vil være til en mængde på 46 af tablettens styrke på 5 mg. Disse tabletter skæres derefter i kvarte ved hjælp af en tabletskærer (fås hos din apoteker for mindre end 5 €), og en kvart tablet tages hver dag.